Still alive | ziua 51

Still alive | ziua 51

N-am scris de mai bine de o lună… Și nu pentru că n-aș fi avut ce sau n-aș fi găsit timp pentru asta, însemnările zilnice rămas-au scrijelite în offline, pentru uzul personal, și nici n-am avut derapaje în menținerea dietei ori a recomandărilor lui Cătălin, așa că la jumătatea perioadei provocării de 100 de zile mă regăsesc cu 8 kg în minus, chiar dacă în ăst răstimp au intervenit și copioasele mese de Paște și de 1 Mai, și chiar fără ajutorul celor de la Body Engineering, ajutor la care am renunțat din motive despre care poate voi scrie zilele următoare.

Sigur, puteam da jos mai multe kilograme, mult mai multe, dacă aș fi reușit să-mi organizez programul mai bine și să ajung la toate antrenamentele, numai că am preferat să abuzez de înțelegerea lui Cătălin și să-mi văd și de ale mele, resemnându-mă cu ideea că viața de DJ nu se pupă neam cu viața de sportiv, cu atât mai mult cu cât n-am astfel de aspirații…

Cert este că cele 8 kilograme în minus se simt. Adică genunchii mei sunt fericiți, iar mingea medicinală ce rămăsese în nedigerată și se ițea semeață-n zona abdominală s-a dezumflat vizibil. Și asta datorită dietei și a antrenamentelor de BJJ, reununțând temporar la MMA și Kickbox pentru noile îndeltniciri apărute la orizont.

În acest timp însă am devorat toate cărțile doctorilor experți în nutriție și-n funcționarea hormonilor, pentru a înțelege ce se întâmplă sub capota organismului uman, ajungând la concluzia că toată această luptă aprigă pe care mulți dintre noi o ducem cu kilogramele-n plus se datorează lipsei de informare, de conștientizare a unor cunoștințe elementare, care lipsesc chiar și din bagajul multor oameni care pretind că te pot ajuta, contra cost firește. În definitiv, este treaba fiecăruia cum ne folosim resursele, inclusiv cele financiare, atunci când vine vorba despre rezolvarea unei probleme, tot ceea ce contează este să găsești soluția și – mai ales – să ai rezultatele dorite.

Până una-alta, gata vacanța! Îmi pregătesc kimono-ul și sacul de antrenament, îmi pregătesc Traktor-ul pentru mixat și revin la scris, în ideea de a împărtăși experiențe, nu doar din lupta cu kilogramele. Pentru că-s încă în viață! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *